Київ. 22 травня. УНІАН. У день виборів у Києві працюватимуть слідчо-оперативні групи швидкого реагування міліції, Служби безпеки України і прокуратури.

Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні повідомили прокурор м. Києва Євген БЛАЖІВСЬКИЙ і начальник Головного управління СБУ в м. Києві та Київській області Василь ГРИЦАК.

«В день виборів будуть працювати слідчо-оперативні групи працівників міської прокуратури і районних прокуратур, 5 тис. співробітників міліції, 30 оперативних груп СБУ. Це дасть змогу швидко реагувати на порушення», – сказав Є.БЛАЖІВСЬКИЙ.

Відео дня

У свою чергу, В.ГРИЦАК зазначив, що взаємодія між правоохоронцями різних відомств у столиці добре налагоджена, що, на його думку, сприятиме забезпеченню порядку під час виборів. «У нас налагоджена взаємодія з прокуратурою, міліцією. Ми зробимо все можливе, щоб забезпечити порядок під час виборів», – сказав він.

В.ГРИЦАК також запевнив, що жодна інформація про порушення під час виборів не залишиться без уваги. За його словами, створені СБУ спеціальні групи швидкого реагування працюватимуть у різних районах Києва у три зміни.