Київ. 22 травня. УНІАН. Керівник виборчої кампанії Блоку Кличка Дмитро АНДРІЄВСЬКИЙ звинувачує ряд центральних телеканалів в інформаційній блокаді кандидата у мери Києва Віталія КЛИЧКА.

Як передає кореспондент УНІАН, про це він сказав сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Зокрема, за словами Д.АНДРІЄВСЬКОГО, дуже неприємним відкриттям під час проведення виборчої кампанії у Києві стало фактичне запровадження цензури на деяких каналах центрального телебачення.

Відео дня

“На жаль, ми не отримали належної можливості висвітлювати свою позицію на цілій низці центральних телеканалів, у першу чергу, це стосується каналу “1+1”, - заявив Д.АНДРІЄВСЬКИЙ.

На думку депутата Київради, така практика свідчить про повернення тих сумних часів, які мали місце в Україні до 2004 року.

Ще одним неприємним відкриттям, за словами керівника виборчої кампанії Блоку Кличка, стало засилля так званого “чорного піару” на вулицях Києва. “Ми тоннами виявляємо і вилучаємо фальшиві друковані видання та інші псевдоагітаційні матеріали, в яких йдеться, що Віталій КЛИЧКО нібито готовий зняти свою кандидатуру на виборах Київського міського голови”, - сказав Д.АНДРІЄВСЬКИЙ.

Наразі, як наголосив депутат, такий розвиток подій є нереальним, а сам В.КЛИЧКО залишатиметься з киянами та вестиме боротьбу до перемоги.

Також Д.АНДРІЄВСЬКИЙ висловив жаль з приводу “імітації” деякими політичними силами своєї участі у виборах – незважаючи на заявлену опозиційну позицію до нинішньої столичної влади.