Київ. 16 травня. УНІАН. 24 травня в рамках святкування Дня Києва відбудеться парад мотоциклістів KievBikeShow.

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомили організатори цього заходу.

Як розповів директор проекту Володимир ЧЕРНЯК, урочистий парад мотоциклістів відбудеться на головній вулиці столиці Хрещатик за участю більш як 2000 байкерів з 11 країн світу. Також у програмі свята показові виступи FMX мото-каскадерів, Stunt show на Хрещатику, парад групи барабанщиць та духового оркестру, а також рок-концерт за участю гуртів «Смысловые галлюцинации», «Пикник», «White».

Відео дня

В.ЧЕРНЯК зазначив, що KievBikeShow пройде під гаслом “Байкери - за безпечний рух”. Він додав, що, таким чином, акція має на меті привернути увагу всіх учасників дорожнього руху на необхідність чітко дотримуватись правил дорожнього руху та всіляко сприяти безпеці на дорогах.

У свою чергу член координаційної ради проекту Андрій АРТЕМЕНКО зауважив, що незважаючи на його проведення за день до виборів мера та міськради, шоу має абсолютно аполітичний характер. За його словами, жоден з учасників фестивалю не має наміру агітувати за якусь політичну силу. “Жоден прапор, жоден рекламний баннер ми не повеземо”, – запевнив А.АРТЕМЕНКО. Він додав, що організатори фестивалю будуть жорстко відсікати будь-які подібні намагання.