Київ. 15 травня. УНІАН. Заступник голови Київської міськдержадміністрації, кандидат в депутати Київради від Блоку Леоніда Черновецького Ірена КІЛЬЧИЦЬКА заявляє про телефонні погрози невідомих осіб через оприлюднення нею інформації про скандальних забудовників в Києві.

Про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

"Перед пасхальними святами до мене надійшов 1 дзвінок, на який я не звернула уваги. Але два дні тому на мої мобільні телефони надійшло два дзвінки з приводу того, щоб я припинила надавати інформацію щодо забудовників, які мають відношення до депутатів Верховної Ради від різних політичних сил, в тому числі і по Пейзажній алеї. Я встигла сказати, що я оприлюдню інформацію про ці дзвінки, що я сьогодні і роблю”, - сказала І.КІЛЬЧИЦЬКА.

Відео дня

Коментуючи судове рішення щодо Пейзажної алеї, вона підкреслила, що Окружний адміністративний суд Києва не знайшов в її заявах неправдивої інформації: “Є рішення Окружного адмінсуду, який чітко сказав, що в моїх діях не було будь-яких неправомірних чи некоректних заяв”. В той же час вона зазначила: “А непричетність до будівництва на Пейзажній алеї ТУРЧИНОВА цей суд не встановлював. Він тільки сказав, що недостатньо матеріалів для цього доказу”.

За словами І.КІЛЬЧИЦЬКОЇ, в неї є низка рішень Київради, прийнятих у період з 2002 р. по 2004 р щодо скандальних землевідводів як для депутатів від БЮТ, так і тих, які зараз входять до Блоку Кличка.

“Мене не цікавить, які будуть ще позови стосовно мене і попередження мені. Як кандидату в депутати для мене більш цікавіше працювати в команді ЧЕРНОВЕЦЬКОГО”, - підкреслила І.КІЛЬЧИЦЬКА.

Вона також звернула увагу, що останнім часом почастішали провокації стосовно команди Леоніда ЧЕРНОВЕЦЬКОГО, окремих її членів і конкретно щодо лідера Блоку. “І нас попереджують, що провокації в останній тиждень, а підтвердженням цьому є і вчорашні дії по відношенню до Київського міського голови, в останні 10 днів перед виборам будуть дуже великими”, - зазначила І.КІЛЬЧИЦЬКА.