Київ. 6 травня. УНІАН. Лідер Народно-демократичної партії Людмила СУПРУН закликає киян реалізувати своє конституційне право на безоплатну приватизацію земельної ділянки в розмірі до 0,10 гектара.

Як передає кореспондент УНІАН, про це вона повідомила сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Л.СУПРУН заявила, що таке право гарантоване Конституцією та Земельним кодексом і реалізувати його абсолютно реально для кожного киянина. При цьому лідер НДП зазначила, що на сьогодні таким правом вже скористалися близько 16 млн. громадян України, які мешкають у сільській місцевості.

Відео дня

Л.СУПРУН підкреслила, що НДП готова надати усю необхідну консультативну інформацію з цього питання для всіх охочих. Для цього партія відкрила спеціальну безкоштовну багатоканальну телефонну лінію 522 91 99. Лідер НДП закликала усіх киян, які хочуть отримати свою земельну ділянку, написати відповідну заяву на адресу Київської міської ради. До неї також необхідно додати ксерокопії паспорту та довідки про склад сім’ї.

Лідер НДП закликала решту політичних сил долучитися до цієї ініціативи та всіляко сприяти, аби кожен охочий мешканець Києва впродовж 2008-2009 років зміг отримати свою земельну ділянку. Вона також заявила, що у разі відмови представників Київміськради реєструвати заяви, кияни мають звертатися за вказаним телефоном, аби отримати юридичну консультацію щодо своїх подальших дій.