Київ. 5 травня, УНІАН. Народний депутат України, кандидат на посаду мера Києва від Партії регіонів Василь ГОРБАЛЬ прогнозує протистояння в новообраній столичній міській раді, оскільки жодна політична сила не матиме в ній більшості.

Про це В.ГОРБАЛЬ заявив сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Відео дня

За його словами, за результатами виборів «жодна з політичних сил не буде домінуючою на київському Олімпі». Він вважає, що «ні у БЮТ, ні у Блоку Черновецького немає шансів зібрати більшість у Києві».

На думку В.ГОРБАЛЯ, тому вже сьогодні можна прогнозувати, що протистояння між політичними силами Київради нинішнього скликання триватиме й після виборів ради наступного скликання.

«Жодна з цих політичних сил - БЮТ і Блок Черновецького - неспроможні сформувати більшість у Київраді, й ми приречені на вічну кризу в місті Києві», - переконаний В.ГОРБАЛЬ.

За його словами, між цими політичними силами «йде звичне змагання в соціальному популізмі». В.ГОРБАЛЬ додав, що в цьому лідери своїх блоків Юлія ТИМОШЕНКО і Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ - «близнюки-брати».

«Їх відрізняє хіба що гардероб, але в Луї Віттона є й чоловіча лінія, тож Леонід Михайлович може придбати костюми від Луї Віттона, й тоді дійсно вони нічим не відрізнятимуться, оскільки в підходах абсолютно однакові люди».

В.ГОРБАЛЬ вважає, що політичним силам у Київраді потрібно буде домовлятися, «потрібно буде будувати мости один із одним і вести консультації». Він висловив готовність сприяти об`єднанню політичних сил навколо питань, що хвилюють киян. За словами В.ГОРБАЛЯ, він має подібний досвід. «Я вмію проводити якісні переговори з точки зору знаходження компромісів», - підкреслив кандидат у мери Києва.