Київ. 22 квітня. УНІАН. Лідер Народно-демократичної партії України Людмила СУПРУН заявляє, що не одержувала офіційної пропозиції очолити Запорізьку обласну державну адміністрацію.

Про це Л.СУПРУН повідомила сьогодні на прес-конференції УНІАН.

Відео дня

«Я знаю, що це обговорюється. Знаю позицію Кабінету міністрів з цього приводу. Я обіцяю, як тільки я одержу офіційну пропозицію, я обов`язково про це повідомлю», - сказала Л.СУПРУН.

Лідер НДП припустила, що такі пропозиції виходять із Запорізької області. Вона нагадала, що раніше очолювала в парламенті міжфракційне об`єднання «Запорізький край», завдяки діяльності якого для Запорізької області була розроблена велика кількість програм, які реалізуються дотепер.

Як повідомляв УНІАН, 14 квітня перший віце-прем`єр-міністр Олександр ТУРЧИНОВ заявив, що уряд не має заперечень проти призначення Л.СУПРУН на посаду голови Запорізької ОДА.

“Як мені відомо, Секретаріат Президента ще не виходив на Кабінет міністрів із ініціативою призначення голови Запорізької обласної держадміністрації, але у разі внесення кандидатури Людмили СУПРУН на цю посаду Кабінет міністрів не матиме заперечень. Вважаю, що пані СУПРУН цілком компетентна, щоб обійняти цю посаду”, - сказав О.ТУРЧИНОВ.

Раніше газета «Коммерсант-Украина» повідомляла, що Секретаріат Президента розглядає можливість призначення на посаду голови Запорізької ОДА Л.СУПРУН. Водночас, за словами джерела газети, прем`єр-міністр Юлія ТИМОШЕНКО категорично проти цього призначення.