Київ, 22 квітня. УНІАН. Лідер Народно-демократичної партії України Людмила СУПРУН прогнозує, що переговорний процес із об`єднання демократичних сил завершиться через два місяці.

Таку думку Л.СУПРУН висловила сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Відео дня

«Ми вважаємо, що розпорошеність демократичних сил шкодить Україні. На цьому фоні до влади приходять «ділки». Саме тому ми запропонували розпочати об`єднувальний процес для тих політичних партій, громадських організацій і свідомих громадян, які стоять на демократичних принципах. Альтернативи цьому процесу в країні не існує», - сказала Л.СУПРУН.

За її словами, в переговорному процесі, окрім партії «Єдиний Центр», беруть участь «багато інших політичних партій і громадських об`єднань».

«Ми хочемо, щоб це було об`єднання людей, які мають спільні погляди. Ми діятимемо швидко. І я вам обіцяю, впродовж двох місяців, не більше, ми завершимо цей переговорний процес консолідацією здорових перспективних і прогресивних демократичних сил», - заявила лідер НДП.

Л.СУПРУН підкреслила, що в результаті об`єднання буде створено нову політичну партію. «Ми хочемо, щоб сили об`єдналися в політичну партію для того, щоб ефективно управляти суспільством і дати можливість кожному громадянину пишатися країною й своїм паспортом. Це буде нова політична партія», - додала вона.

Як повідомляв УНІАН, 18 квітня лідер політичної партії «Єдиний центр» Ігор КРІЛЬ і голова Народно-демократичної партії Л.СУПРУН ухвалили рішення про початок процесу об`єднання двох політичних сил.