З 2 по 4 травня 2008 року на Майдані Незалежності біля стели відбудеться   презентація нових стаціонарних ігрових комплексних  спортивних майданчиків для  міста Києва

В програму цього фізкультурно-оздоровчого свята внесено чемпіонат першості серед учбових закладів районів міста Києва, спортивних клубів, серед фахівців різних професій та між родинами, а також абсолютна першість серед усіх бажаючих.

Відео дня

 Захід відбувається за підтримки Національної ради з питань охорони здоров’я, адміністрації Києва ,силами спортивного  клубу „ЮКА”

В життя нашого міста входить прекрасна задумка – забудувати подвір’я житлових будинків невеликими універсальними ігровими спортивними майданчиками для сімейного відпочинку, де всі члени родини незалежно від віку зможуть займатися фізичною культурою у себе на подвір’ї , вести здоровий і активний спосіб життя.

Резолюція форуму «Здорова Нація», який відбувся 13 вересня за ініціативи Президента України, містить посилання на вкрай недостатні можливості фізкультурно-оздоровчих закладів в нашій країні. Тому ініціатива ПП СК ЮКА в розробці нових умов для активного здорового способу життя та майданчиків для цього  відповідає нагальним потребам сімейного оздоровлення, підвищення рівнів здоров’я дітей та молоді, відвертає від згубних звичок.  

Допоможемо людям повернутись до активного відпочинку на спортивно-ігрових майданчиках неподалік від їх будинків.

Офіційне відкриття заходу відбудеться о 12 годині 2 травня 2008 року на Майдані Незалежності біля стели.

Запрошуються всі представники ЗМІ , і не тільки для освітлення цієї події, а й для прийняття безпосередньої  участі в цій акції. Форма одежі – спортивна!

 

Lena@yuka.kiev.ua

www.yuka.kiev.ua

відповідальна особа:

куратор проекту Калянова Олена роб.тел/факс 270-60-18