Київ. 27 березня. УНІАН. Страхова компанія «Гарант Поліс» перейменована в «Службу страхування 611».

Про це повідомив голова правління «Служби страхування 611» Юрій КАЛЕНІЧЕНКО сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Відео дня

«У квітні ми виходимо на ринок під новим брендом «Служба страхування 611», - сказав Ю.КАЛЕНІЧЕНКО.

Він пояснив, що нинішня назва компанії - «Гарант Поліс», але на страховому ринку України працюють близько 20 компаній, які в своїх назвах мають слова «гарант», і близько 20 страхових компаній зі словами в назвах «поліс», тобто їх у цілому близько 40, і в такій кількості компаній зі схожими назвами споживачеві складно зорієнтуватися.

«Це ребрендинг. Сьогодні ми маємо охоронне свідоцтво, зареєстровану торгову марку «Служба страхування 611», і в нас 21 березня відбулися збори акціонерів, на яких прийнято рішення про перейменування компанії «Гарант Поліс» у компанію «Страхова компанія 611». «Страхова компанія 611» - це назва юридичної особи. Торгова марка, під якою ми виходимо на ринок, - «Служба страхування 611». У нас під цією торговою маркою виходять ще дві юридичні особи. Так само нашими акціонерами прийнято рішення про створення страхової компанії зі страхування життя «Страхування життя 611». І наш канал дистрибуції - ще одна юридична особа, яка називається «Служба 611». Саме ось ця юридична особа продає сьогодні наші страхові продукти і займається питаннями врегулювання страхових випадків. В цілому ми всі об`єднані торговою маркою «Служба страхування 611», - сказав Ю.КАЛЕНІЧЕНКО.

Він зазначив, що новий бренд «Служба страхування 611» позиціонуватиметься як «найшвидший», тобто, компанія має намір проводити виплати за страховим випадком до 250 тис. грн. протягом 3-5 днів з моменту надання документів, передбачених договором. Крім того, за його словами, служба планує виплачувати «день у день» страхової події суми до 25 тис. грн.

Також компанія має намір своєю роботою підвищувати страхову культуру населення. «Необхідно подолати недовіру населення і зробити так, щоб їх очікування виправдовувалися», - додав Ю.КАЛЕНІЧЕНКО.