Київ. 21 березня. УНІАН. Керівництво агрофірми «Провесінь», Львівського підприємства з виробництва овочів, заявляє про спробу рейдерського захоплення підприємства.

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив член правління і акціонер ВАТ «Агрофірма «Провесінь» Ігор БАГНЮК сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Відео дня

За словами І.БАГНЮКА, 15 березня близько 100 невідомих увірвалися на підприємство для того, щоб заволодіти засновницькими документам і зупинити технічний процес. Зокрема, повідомив він, була відключена котельна, що привело до зниження температури в теплицях. Проте, по словах І.БАГНЮКА, працівники агрофірми протистояли силовому захопленню підприємства.

Керівництво агрофірми заявляє, що в результаті силового захоплення підприємству завдано близько 500 тис. грн. збитків.

Працівники агрофірми звернулися до Президента і прем`єр-міністра України з проханням узяти підприємство під державний захист.

«У разі бездіяльності державних органів влади і непрозорого розслідування, колектив агрофірми впродовж тижня визначиться з початком безстрокової голодовки під стінами Кабінету міністрів України і Секретаріату Президента», - заявила голова профспілки підприємства Ольга ДЕРЕВЛЯНА