Київ. 20 березня. УНІАН. Дистрибутор цифрової техніки та портативної електроніки компанія «Південь-Контракт» почне продаж нової лінійки мобільних пристроїв НТС Touch з квітня ц.р.

Про це повідомив продакт-менеджер компанії «Південь-Контракт» Дмитро ХОМЕНКО сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, в березні цього року виробник смартфонів і комунікаторів формату Touch-Screen, компанія НТС, підписала угоду про партнерство з компанією «Південь-Контракт».

Відео дня

Д.ХОМЕНКО повідомив, що всі нові моделі зараз проходять сертифікацію та кастомізацію, а з кінця квітня почнеться активний продаж в Україні.

Він також зазначив, що частка продажу мобільних телефонів і комунікаторів у загальному продажі компанії становить 20-25%.

Представляючи нову лінійку мобільних пристроїв НТС, голова представництва компанії НТС в країнах СНД Скот ЧЕНГ зазначив, що основною особливістю пристроїв Touch-Screen "є можливість керувати контентом на сенсорному екрані за допомогою одного пальця". До нової серії телефонних пристроїв для продажу на українському ринку увійшли НТС Touch, НТС Touch Cruise і НТС Touch Dual, а також “телефон-комп`ютер” HTC Shift, який має основні функції комп`ютера (можливість підключення GPS, вихід в Інтернет через WiFi, GPRS, отримання і відправлення електронної пошти).

Він також повідомив, що випуск на світовий ринок серії НТС Touch відбувся 2007 року.

За даними Д.ХОМЕНКА, вартість HTC Shift становитиме близько 2 тис. дол.

На його думку, поява «розумних пристроїв» на українському ринку має активізувати появу мультимедійних сервісів, оскільки «в Україні бракує і контенту, і серйозних мультимедійних додатків, наприклад, онлайн-телебачення».

С.ЧЕНГ додав, що сервісним обслуговуванням нової низки багатофункціональних мобільних пристроїв займатиметься компанія НТС через два сервісних центри, які діють в Україні .

Довідка УНІАН. Компанія НТС (штаб-квартира в Тайвані) з 1997 року займається виробництвом багатофункціональних смартфонів і комунікаторів. Продаж мобільних пристроїв компанії в світі сягнув понад 2 млн. штук.

Компанія «Південь-Контракт» - український дистрибутор цифрової техніки, споживчої електроніки, мультимедійного обладнання, фототоварів, елементів живлення та носіїв інформації. Товарний портфель компанії становить більш як 14 тис. найменувань. Компанія має 20 регіональних представництв в Україні.