Київ. 18 березня. УНІАН. Нове керівництво агрофірми «Провесінь», виробника овочевої продукції, у Львові заявляє, що представники колишнього керівництва підприємства влаштували бійку в офісі і забрали печатку підприємства.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН голова наглядової ради «Агрофірми «Провесінь» Костянтин ЯЛІ.

За словами К.ЯЛІ, 15 березня нове керівництво у супроводі двох службових виконавців і працівників міліції прибули на підприємство для виконання судового рішення. «Не зрозуміло звідки, не зрозуміло хто, з`явилися якісь хлопці, люди спортивної статури кримінальної зовнішності..., які почали погрожувати, перешкоджати, вже коли ми перебували на території підприємства. Незважаючи на це, виконавець зумів виконати судове рішення, оголосити, нас допустили до кабінету. Було передано печатки, штампи. Ми одержали доступ до роботи. Але вищезазначені особи почали погрожувати, було завдано удару і голові правління, і членам наглядової ради. Було спровоковано бійку», - сказав К.ЯЛІ.

Відео дня

За словами К.ЯЛІ, було побито і госпіталізовано нового керівника підприємства Анатолій СОПРОНЮКА. «І до кінця робочого дня склалася ситуація, що керівник підприємства відсутній на підприємстві, працівники міліції взяли підприємство під охорону… і на цьому конфлікт було вичерпано», - сказав К.ЯЛІ.

При цьому, за його словами, печатка підприємства на сьогодні опинилася знову в руках попереднього керівництва - Івана ПІВНЯ.

Нагадаємо, агрофірма «Провесінь» володіє близько 100 га землі в межах м. Львова, 40% із яких - теплиці, і виробляє овочеву продукцію.