Україна – виноробна держава. Тисячи гектарів унікальних грунтів вздовж узберіжжя Причерноморського степу спроможні  втілити свої природні переваги у виноградниках і винах. Це потужний культурний та економічний потенціал, що належить для  користування майбутніми генераціями українців.

  

Незабаром для країни відчиняться двері СОТ . Очікувана подія  поставить перед суспільством і галуззю нові вимоги і виклики. Відношення до вина, як до продукта харчування, повинно змінитись, а виробництву належить перебудувати технічну і організаційну базу, накшталт  всесвітнього досвіту, як декілька років тому це зробіли країни Нового світу.

Відео дня

Нашим виноробним компаніям доведеться відстоювати свої позиції на національному ринку, керуючись міжнародними стандартами якості. Моральна і технологічна готовність до таких змін неоднакова. Тому дуже важливі практичні досягнення і приклади створення сучасних зразків вин нового покоління. Тільки вони спроможні підживити потенціал змін і привернути увагу закордонних та вітчизняних споживачів до виноробних регіонів і кращих українських вин.

«Вина Гулієвих» - один з небагатьох прикладів якісних переутворень в цьому напрямку. Вперше у галузі втілені заходи і технології європейської моделі виробництва  і досягнуто мети створення українського локального вина.

З’явився продукт, природньо пов’язаний з визначеною виноградарською мікро зоною, класичними сортами міжнародних лоз,  неповторним стилем виготовлення, прізвищами людей, які власноруч гарантують якість.

   Сьогодні ми пропонуємо суспільству виключні в  української сучасності, вина, яки виготовлені  від «а» до «я» поза радянськими традиціями і технологіями. Європейські принципи вирощування, догляду і збирання урожаю, його переробка з використанням обладнання XXI століття, досвід і майстерність фахівців, які навчались у відомих французьких, та італійських виноробів, витримка вина в діжках-баріках  з лімузеньського дубу.

   За визнанням сомел’є  провідних україньських ресторанів, ця сумлінна праця здобула успіху. Автори створили вино неперевершених чеснот зі складним розвинутим  букетом, а головне, індивідуальне за всіма можливими ознаками.

   Шлях до міжнародного визнання складний і довгий. Країни та компанії, вирушаючи в цю подорож за досконалістю, витрачають роки і десятиріччя. Але ж в будь-якій справі, рух визначають лідери, які спроможні досягати цілей в незручних умовах, коли інші лише чекають змін.  

 

  

«Вина Гулієвих» - колекція 2008 року. До неї належать витримані червоне сухе «Каберне» і біле сухе «Шардоне» урожаю 2005 року. Сприятливий рік, українські  каштанові чорноземи і захоплені  власною справою фахівці створили чудовий букет вина. Він зміцнився та розквіт за час витримки і перетворився на дійсний шедевр.

  Автори пропонують учасникам прес-конференції відчути смаки і аромати нової колекціі, сподіваючись на підтримку руху української виноробної галузі до міжнародного верхів’я.

  Незабаром «Вина Гулієвих» потраплять до національного сегменту продажі HoReCa, і бутіків  вин. 

  Запрошуємо Вас прийняти участь у Прес-конференції та дегустації, які відбудуться о 16.30 19 березня в агенціі УНІАН за адресою Хрещатик,4

Иніціатори прес-конференції:

ДЕМЧАК Володимир Степанович, голова Асоціації виробників  алкоголю і продуктів з тютюну (СОВАТ),

ГУЛІЄВ  Роберт Рубенович, заступник голови Асоціації СОВАТ, автор  створення «Вин Гулієвих»,

МАСЛЕНКОВ Володимир Миколайович, маркетінг-директор проекту,

СИДОРЕНКО Дмитро Яківлевич, президент асоціації сомел’є України.