Київ. 11 березня. УНІАН. Український дизайнер Діана ДОРОЖКІНА на початку березня представила свою нову колекцію на Palm Beach Fashion Week.

Про це вона повідомила на прес-конференції в УНІАН.

За словами дизайнера, цього року Україна вперше була представлена на цьому знаменитому тижні моди.

Відео дня

На Palm Beach Fashion Week було проведено 13 показів, у яких були представлені як дизайнерські колекції, так і колекції модних будинків. За словами Д.ДОРОЖКІНОЇ, в рамках цього тижня за підтримки ТМ «Status» і фітнес-центру «Sofiyskiy» вона змогла представити свою нову колекцію «от кутюр» «Status».

За словами модельєра, замість запланованих двох показів вона тричі представляла свою колекцію. 1 березня три дизайнери представляли свої колекції, в числі яких відбувся й її дебютний показ колекції «от кутюр», у ході якого було продемонстровано 30 нових моделей. Д.ДОРОЖКІНА розповіла, що при підготовці вбрання було використано кутюрні тканини з вкрапленнями шкіри пітона й крокодила, кращі хутра, декоровані камінням Сваровскі, незвичні мереживні сарафани з оздобленням із норки й спеціально розроблені до цього показу ювелірні прикраси. Модельєр сама виступила режисером показу. Також вона високо оцінила професіоналізм як моделей, так і всієї команди організаторів, які працювали з нею в період її показів.

Д.ДОРОЖКІНА повідомила, що за підсумками участі в Palm Beach Fashion Week за ініціативою представників бутіків Нью-Йорка, Майамі та Сан-Франциско ведуться переговори з офіційним представником Будинку Моди Діани Дорожкіної в Палм Біч про довготривалу співпрацю.

Також американські представники fashion-індустрії запросили українського дизайнера наприкінці березня взяти участь у добродійному шоу, приуроченому до Великодня, а до листопада 2008 року попросили створити колекцію «for old women».