У березні 2008 року починаються продажі нової горілки «Союз-Виктан Класик». Рекомендована роздрібна ціна нового «Союз-Виктан» складе близько 18 грн., а сам продукт позиціонуватиметься на ринку алкоголю як найчистіший субпреміальний напій. За рахунок нової горілки компанія планує збільшити частку в сегменті на 10%.

Перед новим «Союз-Виктан» стоїть завдання підсилити позиції торгової марки в сегменті субпреміум, і для цього є всі  передумови. «Українці при виборі міцних спиртних напоїв пред`являють дуже високі вимоги і віддають перевагу винятково якісним горілкам. А ми пропонуємо горілку найвищої якості, що володіє унікальною чистотою, за доступною для споживача ціною», - говорить бренд-менеджер «Союз-Виктан» Тетяна Меджітова.

Згідно з даними MEMRB, частка торгової марки «Союз-Виктан» у ціновому сегменті 18-20 грн. в жовтні-листопаді 2007 року склала 41%. Всього продажі горілки в ціновому сегменті 16-20 грн. виросли з 14,1% (у жовтні-листопаді 2006 р.) до 34,3% (у жовтні-листопаді 2007 р.) від загального об`єму продажів.

Відео дня

«Ми бачимо, що сегмент споживачів, готових купувати якісні напої, росте, і це дає нам підстави припускати, що наша бізнес-стратегія виправдає очікування, і що чистота нової горілки «Союз-Виктан» буде затребувана у більшості споживачів», - відзначає Тетяна Меджітова. Нагадаємо, що кількість українців, готових більше платити за хорошу якість, за даними TGI (target group index) «Комкон-Україна», в 2007 році збільшилася з 57% до 60%.  

          На полицях найбільших супермаркетів країни новий «Союз-Виктан» з`явиться вже в березні. Основна перевага нового «Союз-Виктан»  полягає в тому, що при його виробництві використовується єдина в Україні система фільтрації дорогоцінними природними матеріалами.

Система складаеться з двохсот п`ятдесяти трьох фiльтрiв на рiзних етапах виробництва - вiд пiдготовки води до розливу продукцii.

Довідка:

«Союз-Виктан» (Україна) - найбільший вітчизняний виробник алкогольних напоїв, українська частка групи компанії «Союз-Виктан».

Підприємство засноване в 1994 році на етапі формування українського алкогольного ринку. Основне виробництво зосереджене в Криму, на одному з найбільших в Європі алкогольних заводів, відкритому в 2000-му році. Компанія першою в галузі запровадила міжнародний стандарт якості ISO 9001 і міжнародний  стандарт безпеки харчової продукції ISO 22000:2005. У 2008 році, однією з перших в Україні, компанія запровадила екологічний сертифікат ISO 14001, що гарантує чистоту напоїв і безпеку виробництва для  навколишнього середовища.

Основний бізнес компанії - виробництво і дистрибюція алкогольних напоїв. В асортименті горілки класичні і особливі ТМ «Союз-Виктан», «Medoff», «М`рная». Також в портфелі компанії коньяки ТМ «Коктебель», вина ТМ «Коктебель» і ТМ «Винар», ігристі вина ТМ «Союз-Виктан», слабкоалкогольні негазовані напої на основі натурального соку під ТМ «Longer».

Компанія володіє власною системою дистрибюції, яка гарантує  оригінальність напоїв і своєчасну доставку. Дистрибюційна мережа одна з найбільших в Україні - налічує 29 філіалів і безпосередньо співпрацює з торговими точками, що забезпечують 95% національних продажів алкоголю.