1 березня 2008 року в «Жовтневому  палаці» відбулася 8-а церемонія вручення премій міжнародного рейтингового конкурсу засобів масової інформації - «Золоте перо».

Мережа районних газет столиці - «Газета нашого району» - завоювала вищу нагороду в номінації «Відкриття року - 2007».

Менше року пройшло з появи першої «Газети нашого району». «Завершальна», десята «районка» вийшла в світ у вересні минулого року. Відтоді жителі всіх районів столиці щотижня одержують свої «новини по-домашньому».

Відео дня

- Отримувати нагороди завжди приємно, - говорить Інна Гадзинська, головний редактор «Газети нашого району». – Гадаю, що «Відкриття року» - хороша новина не тільки для дружного колективу районок. Ми поздоровляємо з цією високою нагородою наших партнерів, і звичайно ж, читачів -- сотні тисяч киян, яким, напевно, приємно, що їхня улюблена газета визнана кращою.

«Газета нашого району» – це повноцінне  щотижневе інформаційне видання з оглядом найяскравіших і обговорюваних міських подій за тиждень, повною картиною новин районного масштабу, обговоренням життя в районі, цікавими життєвими історіями і розповідями про знаменитих сусідів.

Періодичність виходу - щонеділі по п`ятницях.

Об`єм  тижневика «Газета нашого району» – 16 сторінок,  формату В4.

На сьогодні сумарний щотижневий тираж по десяти районах складає 276 150 экз.

«Газета» розповсюджується в 355 точках (з фірмових стійок в магазинах, супермаркетах, розважальних і бізнес-центрах, а також в інших найбільш відвідуваних місцях кожного району), в 115 житлових будинках; доставляється в 1340 офісів столиці.

Для зручності читачів кожна газета забезпечена картою з вказівкою точок розповсюдження.

Видавництво «ПресЦЕНТР» є засновником і видавцем «Газеты по-киевски» (Київ), «Газетыпо-днепровски» (Дніпропетровськ),  «Газеты по-харьковски» (Харків), «Газеты по-одесски» (Одеса), «Газети по-львівськи» (Львів) і «Газеты по-донецки» (Донецьк), мережі районних безкоштовних газет «Газета нашого району» (Київ).