Офіційна церемонія відкриття Cultural Centre OPERA, яка розташувалася  в старовинному особняку Дворянських зборів Єкатеринослава, відбудеться 29 лютого в Дніпропетровську.

Колись у чудовому концертному залі OPERA співали Шаляпін і Вертинський, виступав з полум`яними промовами Нестор Махно, відпочивала знать старовинного Єкатеринослава.

Бездоганно відновлений старовинний інтер`єр з органічно інтегрованими найновішими технологіями зробили культурний центр неймовірно красивим, зручним і сучасним.

Відео дня

У цю ніч OPERA відтворить фантастичну атмосферу культового фільму «П`ятий елемент». Космічний рай «Флостон Рай», божественна Діва Плава Лагуна, неперевершена Монтсеррат Кабальє, геніальний автор музики до кінофільму «5  елемент» Эрік Серра з музикантами, кращі артисти з різних країн і знаменита червона доріжка...

Учасниками безпрецедентної події стануть представники бомонду з Москви, Києва, Варшави, Берліна, Лондона та інших європейських столиць.

Плануються прямі включення офіційної церемонії відкриття в національній радіомережі і на одному з провідних телеканалів.

1 березня 2008 року  шоу продовжиться!

Суперпопулярний DJ Sammy Jo (Scissor Sisters tour DJ / USA) запалить весну в OPERA!

Спеціальний гість шоу – один з кращих ударників-перкуссіоністів сучасності Рішад Шафі. Вечір в OPERA – незвичайне поєднання клубної культури і національного колориту.

Офіційний агент Cultural Centre OPERA -- компанія ICMG, у портфелі якої  – великі шоу-проекти: «Міс Європа 2006», Міжнародний джазовий фестиваль «Do#Dж», Міжнародний фестиваль «Дні Європейської моди», шоу The Manhattan Transfer, Take 6 і Marcus Miller в Національному палаці мистецтв «Україна» і Національній опері.