У лютому 2008 року заявив про своє існування новий Інтернет-ресурс «Український бізнес ресурс» (www.ubr.ua). Новий - не тому, що з`явилася нова назва в безмежній кількості сайтів, порталів, пошуковиків. Новий - за форматом задоволення інформаційних потреб ділових аудиторій і самих ньюзмейкерів.

У світі існує лише декілька великих комунікаційних компаній, які вдало поєднують принципово різні інформаційні технології: телебачення, Інтернет, комплексні комунікаційні проекти.

Український бізнес ресурс з одного боку став результатом ретельного вивчення нових світових тенденцій розвитку телекомунікаційної сфери, а з іншого боку – можливостей Комунікаційної групи ESG для створення більш гнучкої моделі розвитку бізнесу. Зокрема, інтеграція в процес серверної технології виробництва й віртуальної студії дає змогу суттєво скоротити шлях від джерела інформації до її споживача.

Відео дня

Синергія ресурсів, задіяних у створенні Українського бізнес ресурсу, - це потужна знімальна й монтажна база, редакція з досвідченими журналістами й редакторами-експертами. Як наслідок,  професійно створений контент оперативно надається не тільки аудиторії класичного телебачення, а й ексклюзивно викладається в Інтернет.

Аудиторія УБР: від директорів великих компаній до рядових працівників, від ключових експертів ринку до регіональних журналістів.

Сайт орієнтовано не лише на топ-менеджерів, які ухвалюють ключові рішення, - тобто керівників, а передусім на спеціалістів, які ці рішення готують і забезпечують їхнє виконання. Головне завдання сайту – налагодити бізнес-комунікації між усіма учасниками процесу. А це не лише бізнес-середовище, це всі, хто так чи інакше впливає на поведінку суб’єктів ринку або ж відображає цю поведінку. 

Переваги УБР:

- незалежний ресурс

- ставка на якість

- поєднання переваг ТБ та Інтернету

- команда досвідчених журналістів і редакторів

- більш як 5-річний досвід в економічній журналістиці

- регіональна мережа

- ексклюзивні матеріали

Український бізнес ресурс - результат стратегічного бізнес-процесу. Споживачі інформації цього сайту незабаром гідно оцінять якісні характеристики продукту, що має всі передумови стати ресурсом завтрашнього дня.