НАЦІОНАЛЬНИЙ КОНКУРС СЕРЕД ЗМІ «ЄДНАЙМОСЯ ЗАРАДИ ДІТЕЙ.

ЄДНАЙМОСЯ ПРОТИ СНІДУ»

За результатами дослідження ЮНІСЕФ «ЗМІ та права дітей» (2006) населення України не задоволене кількістю та якістю медійних матеріалів з проблем захисту прав дітей. 91 % респондентів вважають, що ЗМІ не достатньо приділяють уваги проблемам захисту прав дітей. ЗМІ виступають майже єдиними джерелами інформування населення України про ВІЛ/СНІД.

Відео дня

  Благодійний Фонд “Інтелектуальна перспектива” за сприяння Дитячого Фонду ЮНІСЕФ проводить Національний конкурс серед ЗМІ «Єднаймося заради дітей. Єднаймося проти СНІДу»

Головна мета Національного конкурсу - надати підтримку ЗМІ в кампанії «Єднаймося заради дітей. Єднаймося проти СНІДу» шляхом підвищення їх можливостей у висвітленні проблем дітей, надаючи певні ресурси та теми для висвітлення.

Конкурс триватиме по травень 2008 року та покликаний виявити найкращі публікації з ВІЛ/СНІД тематики в Україні.

До участі у Конкурсі запрошуються журналісти та дописувачі усіх засобів масової інформації: газет, журналів, радіо, телебачення та Інтернет-ресурсів. Матеріал чи репортаж, що бере участь у Конкурсі, має бути оприлюдненим/ вийти в ефір впродовж 2007-2008 років. Детальну інформацію про умови Конкурсу та вимоги до оформлення матеріалів Ви можете знайти на сайті http://pr-center.org.ua/hiv/index.php

Оформлені матеріали надсилайте за адресою: 01021, м. Київ, вул. Шовковична, 12, оф.206, з приміткою “На конкурс ЗМІ”, або електронною поштою: fip@fip.org.ua

Рішення щодо переможців ухвалюватимуть авторитетні члени журі: Л. Подкопаєва, Посол Доброї Волі ООН із питань ВІЛ/СНІДу, І. Слісаренко, журналіст 5-каналу, Василь Петренко, Голова Комітету з питань протидії ВІЛ/СНІДу та іншим соціально небезпечним хворобам Міністерства Здоров’я України Ольга Панфілова, представник Всеукраїнської Мережі ЛЖВС та представник Міністерства у справах сім’ї, молоді та спорту України.

Визначення переможців Національного конкурсу серед ЗМІ «Єднаймося заради дітей. Єднаймося проти СНІДу» та вручення цінних призів відбудеться у червні 2008 року на спеціальному “круглому столі”, про який буде повідомлено додатково.

За необхідною інформацією звертайтеся за телефоном у Києві: (044) 253-14-01 до секретаря організаційного комітету Національного конкурсу серед ЗМІ «Єднаймося заради дітей. Єднаймося проти СНІДу» Інна Голюк.