26 січня 2008 року об 11 годині  в Центрі ділового та культурного співробітництва «Україниський дім»

(м. Київ, вул. Хрещатик, 2)  відбудеться Перший з’їзд Аграрної партії України.

Реєстрація представників засобів масової інформації

Відео дня

починається з 10 години.

Новітня історія Аграрної партії України починається з жовтня 2006 року, коли відповідно до змінених політичних та економічних умов в нашій державі посталла необхідність відродження політичної сили, яка стоїть на захисті інтересів дрібних та середніх землевласників, найманих працівників, дрібних, середніх та крупних бізнесменів, які пов’язують свою діяльність з землею та селом, вбачають власне процвітання в процвітанні українського села та аграрної сфери.

Протягом 2006-2007 років активістами партії проводилася роз’яснювальна робота та просвітницькі заходи по всіх областях України серед сільського та міського населеня, завдяки чому до лав Аграрної партії України увійшло більше 25 тис. громадян, було створенно 26 регіональних, 480 місцевих та близько 1500 первинних партійних організацій.

Логічним закінчення етапу розбудови партії є проведення Першого з’їзду Аграрної партії України, перед яким будуть поставлені питання про:

- статутне закріплення організаційного устрою партії широкого загалу;

- вибори керівних органів;

- внесення для внутріпартійної дискусії проекту програми партії, в якій знайдуть відображення основні тези та цілі партії по вирішенню проблем аграрної спільноти, а саме:

1. Основою України – є земля України!

2. Все, що зароблено в селі повинно залишитися в селі та йти на вирішення проблем села! (пропозиції щодо оподаткування).

3. Біоенергетика – майбутнє України! (отримання енергетичної незалежності та екологічна політика).

4. Земля України – для громадян України! (законодавче закріплення гасла «Обов’язок захищати землю - породжує право володіти землею!».

5. За заможну Україну! (ми не обіцяємо всіх зробити багатими, але ми зробимо всіх забезпеченими).

Запрошуємо представників ЗМІ, політичних партій та громадських організацій. Телефон для контактів 8-063-143-15-21.