Київ. 18 січня. УНІАН. Нове керівництво ВАТ «Агрофірма «Провесінь» (м. Львів) просить колишнє керівництво передати йому легально всі справи підприємства.

Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН адвокат акціонерів агрофірми «Провесінь» Сидір КІЗІН.

За словами С.КІЗІНА, 7 листопада 2007 року акціонери агрофірми ухвалили рішення про зміну менеджменту - складу наглядової ради і правління компанії. Як пояснив адвокат, це рішення було викликане тим, що акціонерів не влаштовує економічний стан підприємства і ситуація, що склалася навколо посадовців компанії. Він повідомив, що зокрема, колишній голова правління Іван ПІВЕНЬ завдав своєю діяльністю значної шкоди компанії.

Відео дня

«Колишній голова правління І.ПІВЕНЬ узурпував владу… Ми чекаємо від пана ПІВНЯ конструктивних дій, жестів доброї волі щодо передачі нам всієї влади на підприємстві, всіх повноважень керівництва…», - сказав новопризначений голова наглядової ради агрофірми «Провесінь» Костянтин ЯЛІЙ.

За інформацією С.КІЗІНА, на сьогоднішній день акціями компанії володіє ряд дрібних акціонерів, а також інвестиційний консорціум «Вихор».

Він повідомив, що агрофірма «Провесінь» володіє близько 100 га землі в межах Львова, 40% з яких - теплиці, і виробляє овочеву продукцію.