Київ. 17 січня. УНІАН. Обсяг продаж компанії DiaWest у 2007 році зріс на 45% або на 119 млн. грн., порівняно з 2006 роком, і склав 384 млн. грн.

Про це повідомив голова правління компанії DiaWest Анатолій БАЛЮК сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Він зазначив, що «фінансові показники DiaWest свідчать про активне зростання компанії і правильно вибраний шлях її розвитку».

Відео дня

Як зазначив директор роздрібної мережі компанії DiaWest Юрій ПРИХОДЬКО, минулого року компанія розвивалася швидше, ніж український IT-ринок: "Зростання наших продаж склало 45% (у 2006 році - 22%)".

Він повідомив, що на сьогодні в асортименті магазинів компанії налічується понад 4 тисячі найменувань різних товарів від компаній-лідерів ІТ-ринку: LG, Samsung, Philips, Sony, Intel, Epson, Hewlett Paсkard тощо.

В цілому, в 2007 році магазини DiaWest поновили свій асортимент на 85%. При цьому Ю.ПРИХОДЬКО додав, що минулого року в продажу значно зросла частка товарів преміум-класу. Разом з тим, лідерами продаж у магазинах «Комп’ютерній світ» у більшості категорій товарів стали бюджетні моделі.

Крім того, в 2007 році DiaWest відкрила департамент по роботі з корпоративними клієнтами. Протягом подальших півтора року в корпоративному секторі компанія має намір досягти обсягів продаж роздрібної торгівлі мережі DiaWest, а за півроку створити філіальну мережу департаменту.

Як зазначив А.БАЛЮК, сьогодні DiaWest розвиває й інші напрямки в бізнесі. Компанія відкрила туристичне агентство «DiaWest-tour», яке працює з усіма відомими міжнародними туристичними операторами і пропонує широкий спектр турів - від Європи до екзотичних країн. У планах агентства в 2008 році відправити на відпочинок 5 тисяч туристів.

Довідка УНІАН. Компанія DiaWest - одне з найбільш відомих українських підприємств у сфері комп`ютерних технологій. Компанія працює на українському ринку з 1994 року і є бізнес-партнером провідних світових корпорацій.

Сьогодні компанія DiaWest є лідером роздрібних продаж комп`ютерної техніки в Україні. На сьогодні працює 67 салонів-магазинів «Комп’ютерній світ» у 50 містах України.

Головні напрямки роботи: роздрібна торгівля комп`ютерною та офісною технікою; розробка і впровадження комплексних рішень для підприємств на базі «1С: Підприємство»; надання широкого спектру інтернет-послуг; виробництво комп`ютерних систем - від звичайних домашніх комп`ютерів до високопродуктивних спеціалізованих серверів.

Якість продукції DіaWest підтверджена «Українським центром сертифікації виробництва» (Сертифікат відповідності: №UA1.017.0044614–05).