Народний депутат України Василь Горбаль вітає з Новим роком і Різдвом столичних школярів і вихованців інших навчальних закладів. До кінця цього тижня понад 100 тисяч подарунків – солодощів та канцелярських наборів від Василя Горбаля розійдуться по київських дитсадках, школах та інтернатах.

“Ми щороку вітаємо дітей, намагаємося охопити якомога більше навчальних закладів у всіх районах Києва” , - каже Горбаль – “звичайно, новий рік та Різдво це свято для всіх дітей, але особливо нам хочеться порадувати вихованців  інтернатів та спеціалізованих закладів.” “Впродовж довгого часу ми співпрацюємо з цими школами, наприклад, в Солом’янському районі є школа “Надія” ми там завжди допомагаємо влаштовувати свята, робимо подарунки”, - сказав Горбаль.

“Переконаний, що робити подарунки и допомагати навчальним закладам може багато хто, і робити це необхідно, оскільки наші діти – наше майбутнє і все, що ми вкладаємо в них зараз, в майбутньому буде визначати те, як розвиватиметься наша країна, наше суспільство. Дітям необхідно демонструвати хороші приклади, щоб змалечку вони вчились допомагати і співчувати”, - зазначив Горбаль. 

Відео дня