Дует Milos оголошує серед своїх прихильників конкурс на найромантичнішу історію.

Про це повідомила сьогодні на прес-конференції в УНІАН одна з учасниць дуету Оксана БРИЗГАЛОВА.

За її словами, конкурс починається сьогодні і продовжиться до березня.

Відео дня

Всі, хто бажає взяти участь в конкурсі, мають надіслати лист, написаний від руки, і розповісти в ньому про свій найромантичніший відпочинок. «Це може бути знайомство на відпочинку або спільна запланована поїздка, але це обов`язково має бути про любов», - сказала О.БРИЗГАЛОВА. До конверту, крім романтичної історії, необхідно вкласти спільну фотографію і обкладинку дебютного альбому дуету Milos «І так, і ні».

Як зазначила учасниця дуету Катя КІРПАЧ, три пари, історії яких западуть в душу дуету, поїдуть до Південної Греції на острів Мілос разом з дуетом і знімальною групою. Вони зможуть побачити процес зйомки нового, 5-го кліпу дуету, а можливо навіть, взяти в них участь. Про самий конкурс і про те, куди саме надсилати листи, буде оголошено у ряді видань.

Кажучи про свої творчі плани, учасниці дуету повідомили, що мають намір «співробітничати з московським шоу-бізнесом». Вони також зазначили, що їхній новий альбом буде «ближчим до них». «Ми дали собі слово виконувати тільки ту музику, яку ми відчуваємо», - сказала О.БРИЗГАЛОВА.

Обкладинка журналу Cosmolady, з якої усміхаються дівчата з дуету Milos, стала переможцем номінації «Співаюча обкладинка» на міжнародному конкурсі друкованих видань «Обкладинка року».