C 26 листопада по 31 грудня в автосалонах офіційної ділерської мережі Subaru ціна на автомобіль Legacy з двигуном 2,5 знижена на 7000 грн. від роздрібної ціни (з ПДВ). Тепер вартість Subaru Legacy 2,5 в стандартній комплектації складає 171500 грн.

Subaru Legacy 2,5 комплектується оновленим двигуном потужністю 173 к.с., із збільшеним моментом, що крутить, який складає 227НМ/4400 об.хв, і характеризується пониженими  показниками витрати палива. Тепер водіям Legacy 2,5 буде потрібно близько 12 літрів бензину, щоб проїхати 100 км. по місту, а за містом – близько  7 л (з механічною коробкою перемикання передач). Всі версії автомобіля  відповідають стандарту Euro 4.

Базова комплектація цього автомобіля включає центральний замок, іммобілайзер, склоподібніпідйомники з електроприводом, дзеркала заднього вигляду з електроприводом, підігрів дзеркал заднього вигляду, підігрівши зони щіток склоочисників, 2-х зонний клімат-контроль, круїз-контроль, 4 подушки безпеки з шторочною подушкою, ABS, EBD (система розподілу гальмівних зусиль), скла з УФ-ФІЛЬТРОМ, стереосистему з CD-чейнджером на 6 дисків, 17-ти дюймові легкосплавні диски. Також всі моделі Legacy 2,5 оснащені фірмовою системою повного приводу Subaru - Symmetrical AWD і горизонтально-опозитним двигуном Boxer. Автомобіль доступний як з механічною, так і з автоматичною коробкою передач.

Відео дня

Прес-служба «Субару Україна»

http://www.subaru.ua