Кандидат в народні депутати України від БЮТ Михайло ПОЖИВАНОВ вважає, що всі підписи під коаліційною угодою між блоком “Наша Україна – Народна Самооборона” і БЮТ будуть, якщо цього хотітиме Президент України Віктор ЮЩЕНКО.

Про це М.ПОЖИВАНОВ сказав на прес-конференції в УНІАН.

Він зазначив, що “Наша Україна - Народна Самооборона” є досить “аморфна” політична сила і Президенту України В.ЮЩЕНКУ доводиться “вирішувати всі питання”. “Я не виключаю, що і всі підписи з’являться дуже швидко, як тільки буде бажання у Віктора Андрійовича ЮЩЕНКА,” - сказав М.ПОЖИВАНОВ. За його словами, “тоді він збере фракцію, проведе розмову” і всі без винятку народні депутати України від НУ-НС ввійдуть в коаліцію, тобто “з’являться всі підписи і з’являться голоси і все буде добре”.

Відео дня

Також М.ПОЖИВАНОВ висловив переконання, що “Віктор Андрійович пам’ятає дуже добре всі ті помилки, які зробив Олександр МОРОЗ і пам’ятає, що люди цих помилок ніколи не прощають політикам”. “І тому він (В.ЮЩЕНКО - УНІАН) ніколи вже на ті граблі наступати не буде і тому все те, що він обіцяв під час виборчої кампанії, і коаліція буде”.

М.ПОЖИВАНОВ зазначив, що на цих парламентських виборах він ішов в команді БЮТ (у минулому скликанні ВР він був у списку “Нашої України” - УНІАН), оскільки “все що є в БЮТі воно мені здається більш правильним, більш справедливим, більш стабільним, більш послідовним”.