Проект за фінансування ЄС «Послуги з підтримки малих та середніх підприємств в пріоритетних регіонах» розповідає про свої результати, досягнення, та надбання

Середа, 14 листопада 2007 р., 11:30, Інформаційне агентство УНІАН ( Хрещатик 4, другий поверх)

Вище надано прямий відгук про вплив тренінгу з навиків ефективної комунікації, який проводився проектом за фінансування ЄС «Послуги з підтримки МСП в пріоритетних регіонах», як частина програми підтримки розбудови потенціалу державних службовців Чернігівської, Рівненської та Житомирської областей.

Відео дня

У середу, 14 листопада 2007 р. об 11:30 цей проект проводитиме свою заключну прес-конференцію. На конференції планується поінформувати представників ЗМІ про окремі та особливі результати проекту та вплив, який здійснив проект у секторі малого та середнього бізнесу протягом своєї діяльності з травня 2006 р.

Особливо цікавим, ми вважаємо, буде те, що про результати та досягнення поділяться саме ті люди, які досягли успіхів та отримали користь за допомогою проекту, а саме: менеджери українських МСП, бізнес-консультанти та державні службовці з Чернігова, Рівного та Житомира (пріоритетних регіонів проекту). Вони розповідатимуть свої історії успіху, досягнень та змін, подібних до тієї, яка була зазначена вище.  

Прес-конференцію проводитимуть пан Геннадій Білоус, Заступник Державного Комітету України з питань регуляторної політики та підприємництва, пан Грігоріус Контзоглу, Менеджер проектів Представництва Європейської Комісії в Україні та пан Філіп Сантенс, Керівник проекту.

Модератором цієї події буде пані Вікторія Тетьора, Експерт проекту з розповсюдження та навчання.