За прогнозною оцінкою корпорації «Атлас», в 2007 році дохід корпорації зросте більше ніж на 24% і становитиме 120 млн. грн. Про це повідомив сьогодні на прес-конференції в УНІАН, присвяченій 17-річчю корпорації, президент корпорації «Атлас» Сергій МАТВЕЄВ.

Як передає кореспондент УНІАН, за словами С.МАТВЕЄВА, дохід корпорації в 2006 році становив 96,5 млн. грн, в 2005 році – 86 млн. грн.

На його думку, корпорація сьогодні займає в Україні «одне з провідних місць серед системних інтеграторів», входячи в п`ятірку.

Відео дня

Довідка УНІАН. Корпорація «Атлас» заснована в 1990 році, сьогодні є групою фірм і дочірніх підприємств, займає лідируюче місце серед системних інтеграторів у області телекомунікаційних і інформаційних технологій на ринку України.

До складу Корпорації «Атлас» входять: Акціонерне товариство закритого типу «Атлас», спеціалізація - системна інтеграція в області створення складних телекомунікаційних і інформаційних мереж і систем за індивідуальними запитами замовників; Центр банківських інформаційних технологій «ЦЕБІТ», основні напрями діяльності - дистрибуція, впровадження, супровід продуктів компаній - світових лідерів у області програмного забезпечення, проведення щорічних конференцій; Антивірусна лабораторія «ЦЕБІТ» (заснована в 2003 році на базі одного з підрозділів «ЦЕБІТ»), займається розробкою, створенням і підтримкою комплексних систем антивірусного захисту; ТОВ «Науково-виробниче підприємство “ПРОКОМ”» (засноване в 1991 році), займається розробкою, впровадженням і обслуговуванням банків даних, інформаційно-аналітичних систем різного призначення, які створюються на основі концепції баз даних; Компанія «Атлас-Технолоджі» - надає послуги інформаційно-білінгового обслуговування.

Діяльність Корпорації «Атлас» направлена на розробку і впровадження проектів у області створення мереж і систем як корпоративного, так і загального використання, що інтегрують процеси передачі даних, голосу, відео зображень, на вирішення повного спектру супутніх проблем, а також інтеграцію, розробку і адаптацію до вимог замовника, необхідних йому програмних систем.

На рахунку Корпорації сотні успішно реалізованих проектів для державних і комерційних структур України, зокрема значна кількість проектів національного значення. АТЗТ «Атлас» має досвід реалізації комплексних проектів, що інтегрують самі останні розробки світового ринку високих технологій, що включають розробку і узгодження проектної документації, постачання і інсталяцію устаткування, навчання фахівців замовника і подальший супровід реалізованих рішень.

Серед них - розробка і впровадження комп`ютерної системи інформаційно-аналітичної підтримки виборчих процесів Єдиної інформаційно-аналітичної системи «Вибори», яка успішно зарекомендувала себе на минулих дострокових парламентських виборах.