Група компаній "Терра Альянс Україна" (Київ), приступила до будівництва багатофункціонального житлового комплексу з надземним паркінгом по вул. Дзержинського, 14 в місті Борисполі (Київська обл.).

Це перший комплекс в місті Борисполі рівня mixed-used, який об`єднує в єдине ціле житлову частину і інфраструктуру, що повністю задовольняє потреби майбутніх жителів, а також  паркінг і упорядковану прибудинкову територію.

Відео дня

Житлова частина комплексу складається з восьми 16-ти поверхових секцій на 825 квартир.

Інфраструктура комплексу включає: великоформатний торговий комплекс, ресторан, затишне кафе, салон краси, невеликі магазини, банківське відділення і пункти побутового обслуговування населення, які розміщуються на першому поверсі торгово-офісного центру.

Крім того, проектом передбачено будівництво дворівневого наземного критого паркінгу на 131 машиномісць, критої автостоянки на 50 машиномісць і автостоянок перед офісно-торговельним центром на 94 машиномісця.

Будівництво комплексу здійснюватиметься в дві черги, до складу першої увійдуть три житлові секції на 315 квартир, автостоянки, прибудинкові майданчики.

Будівництво другої черги розпочнеться в другому кварталі 2008 року і вестиметься паралельно з першою чергою.

Введення в експлуатацію першої черги заплановане на перший квартал 2009 року. Введення в експлуатацію всього комплексу заплановане на третій квартал 2009 року.

Довідка:

Дозвіл на здійснення будівельних робіт № 93/04-03/07 від 19 вересня 2007р., видано ТОВ «Система лад» (м. Бориспіль). Термін дії дозволу – до 01.07.2009 р.

Замовник проекту - ТОВ "Системабуд" (Бориспіль).

Генпідрядник - ТОВ "Монолітжілбуд" (Бориспіль).

Авторський нагляд – ТОВ «Проект індустрія» (м. Київ).

Девелопер проекту - компанія "Терра Девелопмент" (м. Київ).

Віталій Ніколаєнко

фахівець з реклами і PR

компанії «ТЕРРА Девелопмент»

тел.  044  492 7055 (вн. 260)

моб. 8067 744 0962

v.nikolaenko@terradevelopment.com.ua