На початку жовтня цього року до статусу столиці України Київ додасть ще один не менш вагомий – столиця цифрового бізнесу!

12 жовтня 2007 року в Конференц – центрі Президент Готелю пройде міжнародний форум з питань цифрового бізнесу.

В цей день відомі світові бренди та лідери вітчизняного цифрового ринку приймуть участь в 5-й Міжнародній конференції Цифрових технологій, організатором якої традиційно стала компанія «Юг-Контракт»!

Відео дня

Ця подія є найбільшим в Україні форумом  професіоналів цифрового бізнесу, в якому щороку приймають участь вітчизняні та закордонні лідери галузі, міжнародні бізнес організації, провідні дослідницькі та консалтингові агентства.

Головною метою форуму є розвиток успішних моделей співпраці виробників, дистриб‘юторів та роздрібних компаній.

В цьому році учасниками конференції стануть преміум партнери події - компанії Canon і Casio, а також понад 11 найбільших світових брендів: Ergo, JVC, Hi-Ti, Kingston, Nokia, Olympus, Panasonic, Samsung, Sony та інші,

які представлять останні новинки цифрової техніки сезону Осінь 2007/Зима 2008, провідні вітчизняні дистриб‘ютори та роздрібні компанії.

Програма форуму включає розширену прес-конференцію за участю компаній-виробників, найбільших вітчизняних дистриб‘юторів цифрової техніки та провідних бізнес-аналітиків.

В програмі форуму буде представлена серія аналітичних доповідей:

* Якоба Йохана Столкера, керівника науково - тренінгового центру Нідерландської Маркетингової Асоціації, управляючого партнера Європейського Центру Розвитку Компетенцій;

* Андрія Свірського, керівника відділу Retail and Technology компанії GFK Group;

* Андрія Длигача, генерального директора, управляючого партнера компанії Advanter Group.

Перспективи вступу України до ВТО стануть ключовою темою доповіді Хорхе Зукоскі, президента Американської Торгової Палати в Україні.

В рамках 5-ї Міжнародної конференції Цифрових технологій буде представлена тестова експозиція новинок цифрової техніки та обладнання, а також відбудеться дискусійний ринг на тему: «Камерафони і фотокамери. Що переможе?».

Більш детальна інформація на сайті  - www.digiconference.com.ua.

Для участі в прес-конференції необхідно отримати акредитацію за тел.: +38 (044) 247-67-37.

Місце проведення Конференції:

Конференц-центр Президент Готелю

м.Київ, вул. Госпітальна, 12

Попередня акредитація обов‘язкова!

Компанія «Юг-Контракт» (www.yugcontract.ua) - провідний український дистриб‘ютор цифрової техніки, мультимедійного обладнання, споживчої електроніки, фототоварів, елементів живлення та носіїв інформації. Продуктовий портфель компанії складає більше 10 000 найменувань.

Компанія має 20 регіональних представництв по всій території України, успішно розвиває дистриб‘торський  і роздрібний напрямки та нараховує понад 1 000 співробітників.

Прес - служба

компанії «Юг-Контракт»

Контактна особа: Юлія Задеряка      

(044) 247-67-37