ВоляКомпанія ВОЛЯ першою серед Учасників Українській Мережі обміну трафіком призвела включення на швидкості 10 Гбіт/сек. Це означає розширення пропускної спроможності каналів в український сегмент Інтернет більш ніж в п`ять разів, а також підвищення надійності доступу за рахунок резервного включення. Компанія ВОЛЯ стала першою українською компанією, що застосувала технологію TenGigabitEthernet для Інтернет-з`єднань.

На сьогодні, зовнішні канали компанії ВОЛЯ складають — 1,5 Гбіт/cек, а сумарна ширина каналів підключення до UA-IX – вже 12 Гбіт/сек, що є абсолютним рекордом по Україні.

Таким чином, основне включення в UA-IX складає 10 Гбіт/cек, резервне, – 2 Гбіт/cек, плюс два паритетні канали шириною по 1 Гбіт/cек.

Відео дня

Компанія ВОЛЯ активно покращує і модернізує свої мережі, задовольняючи запити користувачів, що стрімко зростають. Постійне збільшення пропускної спроможності каналів дозволяє компанії ВОЛЯ надавати своїм абонентам ще більш швидкий Інтернет.

Нагадаємо, що з 1 вересня 2007 року, компанія ВОЛЯ запропонувала своїм абонентам декілька нових тарифів, а також додаткову послугу «Нічної безліміт», якою можуть скористатися всі абоненти послуги Воля Бродбенд, незалежно від тарифного плану. Докладніше про нові пропозиції:  http://volia.com/internet/news

Компания ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, який надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет до 38 Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Більш 100 телепрограм, широкий вибір планів підписки на цифрові пакети на будь-який смак і вік.

Наталя Баш

Керівник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел./факс: 207-70-92

info@volia.com