21 вересня 2007 року вийшов у світ спеціальний проект ділового журналу «Комп&ньоН» – рейтинг «10 Компаній, які надихають».

Енергія керівника – один з головних ресурсів як лідера, так і його компанії. Цей ресурс мало залежить від фізичного стану людини – він набагато ближче до сфери духовної, до того, що називають натхненням. Нас часто надихає приклад інших. Які ж українські компанії і чим саме надихають керівників, їх партнерів і конкурентів? Про це – в результатах традиційного дослідження журналу «Комп&ньоН».

10 Компаній, які надихають

Відео дня

1. «Київстар»

2. «Макдональдз Україна»

3.   Dragon Capital

4. «Інком»

5. «Мегаполіс»

6.   Nemiroff

7. «Сандора»

8. «ХХІ Вік»

9. «Ернст енд Янг»

10. «Укрсоцбанк»

Рейтинг «10 Компаній, які надихають» проводиться щорічно, починаючи з 2003 року. Щороку удосконалюється методика проведення дослідження. Цього року партнером проекту виступає одна з провідних українських дослідницьких компаній MASMI.

Дослідження проводилося в липні-серпні 2007 р. в два етапи. На першому етапі, для забезпечення коректності результатів, було проведено якісне дослідження з метою конкретизації концепту «Компанія, яка надихає». На другому етапі, проводилося кількісне дослідження, за результатами якого і виводився підсумковий рейтинг. Всього в опитуванні взяли участь 120 експертів.

Окрім списку переможців журнал «Комп&ньоН» пропонує також список компаній, гідних уваги. Вони проранжировані залежно від ступеня близькості профілю «ідеальної» компанії.

Обговорення проекту відбудеться 25 вересня в 20.00 в прямому ефірі програми «Баланс» на радіо «Ера». У програмі беруть участь: Олег Соснюк (МАСМІ Україна), Ірина Бондаренко (Companion Group).

«Комп&ньоН» - історично перший діловий журнал в українському інформаційному просторі. Виходить щонеділі з 1996 року. Журнал знайомить топ-менеджерів українських компаній з найбільш конкурентними діловими рішеннями, пропонуючи досвід передових вітчизняних і світових компаній.

Контакти: Companion Group

тел.+380(44)494-25-02, факс:+380(44)494-25-05, marketing@companion.ua