Наймасовіше народне гуляння у світі – саме так найчастіше називають Oktoberfest, що вже майже 200 років проводиться в німецькому Мюнхені. Це найвеселе свято врожайної осені й самого демократичного напою всіх часів і народів - пива!

Історія Oktoberfest почалась у 1810 році, коли баварський народ 5 днів поспіль, з пивом і гуляннями на величезному лузі, відзначав весілля крон-принца Людвіга Баварського із принцесою Терезою Саксонською. Свято настільки всім сподобалось, що стало традицією й укоренилося у кожній німецькій душі. Згодом до святкування цього феєричного фестивалю прилучилися любителі пива й розваг із усього світу.

У 2003 році наша компанія вперше перенесла Баварію в Київ. І тоді на стадіоні "Спартак" відбувся перший Київський Октоберфест. Три дні у величезному наметі на полі наливали й випивали кращі сорти німецького пива, жарили сосиски, слухали музику, танцювали, отримували призи від спонсорів і знову пили пиво!

Відео дня

Oktoberfest у Києві підтримує традицію свого мюнхенського родича приємно дивувати своїх відвідувачів. І якщо в попередні святкування в Києві був побитий світовий рекорд на найбільший коктейль, то на Октоберфест-2007 усім навдивовижу буде встановлений космічної краси й розмірів намет, створений з використанням найсучасніших високих технологій.

У Києві свято відразу завоювало величезну популярність. А на 5-й ювілейний Oktoberfest ми очікуємо любителів пива й веселощів з усієї України. Адже Oktoberfest не можна пояснити, його можна лише спробувати! Три дні поспіль ведучі Перепьолкін та Новицький за допомогою діджеїв будуть надихати й бадьорити всіх з ранку до вечора. А спеціальні гості фестивалю "Top`Orchestra", "Гуцул Каліпсо" та "Лепріконси" виступлять зі своїми кращими програмами.

21 вересня 2007 року, в 12:00, із традиційного відкриття бочонків зі спеціально звареним мюнхенським пивом Paulaner Oktoberfest і Lowenbrau, мережа закладів "Любов і Голод" за підтримки компанії "САН Інтербрю Україна" почне 5-й Київський Октоберфест, що триватиме з 21 по 23 вересня на стадіоні "Спартак". Програма заходу, а також привітний прийом і демократична атмосфера залучать велику кількість гостей і ЗМІ. Будемо ради випити з Вами по кухлю пива за довге життя!

Місце проведення фестивалю пива OKTOBERFEST: стадіон "Спартак", вул. Фрунзе, 105

Час: 21, 22, 23 вересня з 12:00 до пізньої ночі

Вхід: 30 грн.

PR-Служба мережі закладів «Любов і Голод»

Про компанію

Мережа закладів "Любов і Голод", назва якої походить від фрази Фрідріха Шилера "Любов і голод правлять світом!", сьогодні знайома більшості киян, незалежно від віку, сфери діяльності й кулінарних переваг. Також, без зайвої скромності, можна відзначити, що ресторани й бари "Любов і Голод" прийшлися до смаку й закордонним гостям столиці: далеким і близьким.

На сьогоднішній день мережі належать вісім популярних закладів Києві: "Арт-Клуб 44", Music Club 112, "Пещера", Viola’s bierstube, "Орех", Bierstube, Schnitzel Haus і таверна "Любов і Голод", а також Bierstube і Fusion Club 111 у Черкасах. Крім цього "Любов і Голод" є організатором 14-ти найбільших джазових концертів у столиці, ініціатором осіннього пивного апогею – "Київський Октоберфест", а також творцем культури "Пінного щастя" і координатором усього пивного руху в Києві.

Контактна особа: Олександр Грибов, моб. +380 (50) 375 01 52, e-mail: pr@lh.com.ua