Компанія ВОЛЯ запрошує представників засобів масової інформації взяти участь у захоплюючому інтелектуально-ігровому заході – автомобільному Quest-і, що відбудеться 20 жовтня 2007 року.

Quest – це серія захоплюючих логічних, пошукових, ігрових завдань, які не тільки згуртують вашу команду й привнесуть дух пригод і азарту, а також дадуть змогу відволіктися від роботи, відпочити, незвичайно провести час із колегами, зустріти цікавих людей і довідатися нове, як про компанію ВОЛЯ, так і про цифрові технології загалом.

У грі братимуть участь представники провідних українських теле- й радіоканалів, електронних і друкованих видань, а також команди партнерів компанії. Близько 50 команд будуть боротися за призи та звання переможця.

Відео дня

Для того, щоб взяти участь, необхідно зібрати команду з 5-ти осіб. Участь у  заході – безкоштовна. Всім командам обов`язково мати засіб пересування містом – від легкової машини до мікроавтобуса. Кожна команда, на власний розсуд, має можливість брендувати авто символікою відповідного видання або партнера.

Увага! Акредитація на автомобільний Quest буде проводитися з 12.09.2007 до 1.10.2007 (включно). Підтвердити участь можна електронною поштою info@volia.com або за телефоном 8 (044) 207-70-92. 

Компания ВОЛЯ — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, який надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою

Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет до 38 Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Широкий вибір різних планів підписки на цифрові пакети, на будь-який смак і для будь-якого віку. Понад 100 телепрограм у найповнішому плані підписки.

Начальник відділу PR компанії ВОЛЯ

Наталія Баш

Тел./факс: 207-70-92

  info@volia.com 

 

Координатор проекту

Дорошенко Максим

Тел./факс: 207-70-92

8050-385-15-74

8067-393-52-61

info@volia.com