Сьогодні вийшов тисячний номер «Газеты по-киевски».

Про це на прес-конференції в УНІАН повідомив генеральний директор видавництва «ПресЦентр», головний редактор «Газеты по-киевски» Сергій ТИХИЙ.

Він зазначив, що перший номер «Газеты по-киевски» вийшов у січні 2003 року й її стартовий тираж становив 15 тис. екземплярів, але вже до кінця 2003 року становив 60 тис. екземплярів. Із 2004 року газета почала виходити щодня.

Відео дня

Говорячи про успіхи, С.ТИХИЙ повідомив, що в лютому 2006 року запрацював інтернет-портал «Газеты по-киевски оn-line», який сьогодні займає 12-13-е місце в загальнонаціональному рейтингу сайтів друкованих видань.

Окрім цього, за словами С.ТИХОГО, починаючи із серпня 2006 року кожні півроку видавництво випускає по два нові проекти. Зокрема, в другому півріччі 2006 року з`явилися тижневики «Газета по-днепропетровски» та «Газета по-харьковски». У першому півріччі 2007 року вийшли в Києві «Газета нашего района» і «Газета по-одесски».

За його словами, у вересні 2007 року буде завершено створення безкоштовних районних газет у Києві. На сьогоднішній день така газета видається в 8-ми з 10-ти районів столиці.

«Газета нашего района» матиме найбільший тираж і обсяг власного наповнення серед усіх безкоштовних видань у столиці, впевнений він.

С.ТИХИЙ підкреслив, що в жовтні-листопаді поточного року запланований вихід «Газеты…» ще в двох містах – Донецьку та Львові. Таким чином, сказав він, видавництво «ПресЦентр» матиме єдину в Україні мережу якісних міських газет.

«Сукупний тираж газет за тиждень, що випускаються видавництвом, до кінця вересня становитиме понад 650 тис. екземплярів – це реальна цифра», - підкреслив він.

Окрім цього, С.ТИХИЙ повідомив, що до кінця вересня запланований старт порталу «Газета по-харьковски оn-line».