З 13 по 15 вересня 2007 року у Сумській області на базі SPA – курорту “Буймерівка”  (Сумська обл., Охтирський р-н, с. Буймерівка) пройде ІІІ Міжнародний інвестиційний форум “Інвестиції. Партнерство. Розвиток”.

Форум має за мету сформувати позитивний інвестиційний імідж Сумщини, залучити іноземні та внутрішні інвестиції в регіональну економіку і на цій основі, через створення нових робочих місць, активізувати розвиток промисловості, сільського господарства, туристичної та інших галузей.

Організаторами заходу є Сумська обласна державна адміністрація та Сумська торгово-промислова палата. Партнерами Форуму виступили Інвестиційний фонд «Horizon Capital», ЗАТ «Крафт Фудз Україна», ВАТ «Міжнародний комерційний банк», ЗАТ КБ «ПриватБанк» Український центр сприяння іноземному інвестуванню «InvestUkraine», Фундація «Business-award»,  Інформаційні партнери – Інформаційне агентство УНІАН, Інформаційно-аналітичний центр «Держзовнішінформ», Міжнародний діловий журнал «IMAGE.UA».

Відео дня

До участі у Форумі запрошено близько 250 представників іноземних та вітчизняних інвестиційних компанії, фондів, закордонних Дипломатичних представництв, банківських установ, ТПП України, іноземних представництв ТПП. Учасниками Форуму також будуть провідні підприємства, представники бізнес-кіл та науковці регіону.

У Форумі прийматимуть участь делегації регіонів іноземних держав, з якими Сумська область має угоди про співробітництво, або планує їх підписання найближчим часом. На сьогодні уже підтвердили свою участь делегації Тяльшяйського повіту Литовської Республіки, провінції Гуйчжоу Китайської Республіки, Любуського воєводства Республіки Польща, Курської області Російської Федерації.

В рамках заходу пройде ІV Міжнародна виставка “Слобожанський міст – 2007”, де представники вітчизняного та зарубіжного бізнесу матимуть змогу презентувати продукцію власного виробництва, а міста та райони області презентувати інвестиційну та туристичну привабливість відповідних адміністративно-територіальних одиниць.

 Програмою Форуму передбачено проведення пленарного засідання, робота круглих столів та відвідання об’єктів, що пропонуються для реалізації інвестиційних проектів.

 Учасники круглих столів Форуму зможуть обговорити питання залучення інвестицій в реальний сектор економіки, інвестування в муніципальну сферу та туристичну галузь. Вперше до уваги інвестиційних компаній, що візьмуть участь у Форумі, пропонуються близько 70 бізнес-проектів, розроблених підприємствами та організаціями Сумщини. Водночас наукові заклади регіону матимуть змогу представити на розгляд учасників Форуму свої інноваційно-інвестиційні проекти. 

 В рамках культурної програми Форуму учасники матимуть нагоду бути присутніми на концерті симфонічної музики, що відбудеться на території історико-архітектурної пам’ятки  "Круглий двір" (м. Тростянець), а також ознайомитися з історико-архітектурними та культурними пам’ятками в рамках одноденного туристичного туру по Сумщині. 

Відповідна інформація розміщена на офіційному сайті    Форуму: www.forum-sumy.com

 Додаткова інформація за телефонами: (0542) 62-03-42, 62-08-46, 63-28-15.