Виборчий Блок партій «КУЧМА» (Конституція — Україна — Честь — Мир — Антифашизм) іде на вибори, щоб покласти край безладу та безумству, які ниніншя влада — чи то вона помаранчева, чи то вона біло-блакитна — видає за політику національних інтересів. Національні інтереси українців ніколи не полягали в тому, щоб знущатися над Конституцією, реабілітувати фашизм, розтрощувати Україну на Схід і Захід, втрачати цілісність нашої держави!

Блок «КУЧМА» іде на вибори, щоб припинити «договірну Конституцію», припинити практику приняття Конституції на «сходняках». Ми вимагаємо ввести кримінальну відповідальність за знущання над Конституцією.

Ми пропонуємо ввести карну відповідальність — 15 років посиленого режиму — для тих політиків, які не виконують своїх передвиборних обіцянок. Всі політики мають пройти народну перекваліфікацію Громадянською Асамблеєю, яку створить сам народ України.

Відео дня

Ми ідемо на вибори, щоб примусити політиків не приховувати від народу наявність зовнішніх ворогів України. Ми маємо розповісти народу правду! В тому числі і про те, що румунська політична партія «Велика Румунія» (яка зараз при владі в цій країні) прагне відібрати в України частину Одеської та Чернівецької областей, відібрати у нас острів Зміїний, а також зневодити землі України через прориття небезпечного каналу «Дунай — Чорне море». Ми також — на відміну від діючої влади — не можемо не звертати уваги на те, що румунські екстремісти прагнуть реабілітувати диктатора Антонеску, який безпосередньо винен у смертях багатьох тисячів українців та нанесенні колосальних збитків окупованій Україні!

Блок «КУЧМА» не буде спокійно дивитися на те, як у Закарпатті видаються паспорти другого громадянства (румунського), щоб при наявності 14 відсотків населення з такими паспортами заявити про якусь там «автономію» та спровокувати в Україні громадянську війну!

Блок «КУЧМА» оголошує безстроковий пікет посольства Румунії та закликає до бойкоту румунських товарів в Україні, доки офіційно Україні не буде принесено вибачень за знущання над її територією під час Другої Світової війни та кожному українцю не буде виплачено компенсацію не менше ніж 1000 доларів США, як це свого часу вже зробила Німеччина!

Ми йдемо на вибори, щоб сказати народу правду!

І ми обов’язково переможемо!