29 серпня – 1 вересня ц.р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» пройде Перша національна виставка спортивних товарів і послуг «GO!Sport».

Як передає кореспондент УНІАН, про це повідомив президент Асоціації “Спортивна індустрія України” Валерій СУШКЕВИЧ сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

За його словами, це наймасштабніша виставка, присвячена спортивній індустрії, за всі роки незалежності України. Організатором виставки виступає компанія «Спорт Тур Маркетинг» за підтримки Міністерства України у справах сім`ї, молоді і спорту, Національного олімпійського комітету України і Асоціації «Спортивна індустрія України».

Відео дня

Генеральний директор компанії «Спорт Тур Маркетинг» Ганна ШИШКІНА відзначила, що свою продукцію на виставці представлять більш як 50 компаній, з яких 12, - вітчизняні. Всього на виставці було представлено більш як 120 світових і вітчизняних спортивних брендів.

За словами президента компанії «Євроіндекс» Валерія ПЕКАРЯ, в перший день роботи виставки пройде круглий стіл на тему: «Спорт як ключ до національної єдності України», в якій візьмуть участь зірки вітчизняного спорту.