Керівництво проекту «АнтиБанк» і Цивільна ініціатива «За прозорість фінансових ринків» домовилися про партнерство! Про це керівники рухів в особі Віктора Коновалов, «Антибанк», і Тараса Загороднего,  Цивільна ініціатива «За прозорість фінансових ринків», домовилися у середині серпня на одній з сумісних зустрічей.

Відтепер всю юридичну підтримку руху «АнтиБанк» надаватимуть досвідчені і кваліфіковані юристи Цивільної ініціативи «За прозорість фінансових ринків». В рамках  співпраці двох рухів юристи ініціативи почнуть проводити постійні БЕЗКОШТОВНІ АНОНІМНІ консультації читачів сайту www.antibank.info по ряду юридичних питань щодо нерухомості, страхування і банківських кредитів. Крім того кожен, хто звернутися по допомогу до руху «АнтиБанк», зможе одержати безкоштовну анонімну юридичну експертизу за вже укладеними кредитними договорами, що допоможе ефективніше боротися за права вкладників і розуміти пересічним громадянам і юридичним особам які саме ризики несуть в собі договори з банківськими службовцями.

Свої кредитні договори можна присилати як безпосередньо в адресу «АнтиБанку», так і на факс цивільної ініціативи: (044) 456-5971. Жителям Києва можливо надання безкоштовної кур`єрської доставки. Копію договору може забрати кур`єр Цивільної ініціативи «За прозорість фінансових ринків».

Відео дня

Прес-служба

рухи «АнтиБанк»

Київ, вул. Саксаганського 91, оф. 22

Т./Ф. 8 (044) 2899837

Моб. 8 (050) 3102920

e-mail: pr@antibank.info

www.antibank.info

Цивільна ініціатива «За прозорість фінансових ринків»

м. Київ, Проспект Перемоги, 45, оф. 83 (ст.м. Шулявська)

Контактна особа: Марія Анісімова.

Т./Ф. 8 (044) 456-5971

E-mail: mstitel@economic-ua.info