Компанії «Телеграаф Медіа Груп Україна» і «Гала Медіа Україна» прийняли рішення про об`єднання своїх капіталів для реалізації першого спільного інформаційного продукту.

Про це сьогодні на прес-конференції в УНІАН повідомив президент «Гала Медіа Україна» Павло ШИЛЬКО.

Зокрема, за його словами, дві компанії прийняли рішення про запуск новинного веб-сайту «Обзор» (www.obzor.ua). П.ШИЛЬКО підкреслив, що запуск сайту відбувся 1 серпня й є «логічним продовженням» щоденної газети «Обзор». Він зазначив, що таким чином буде сформовано мультимедійний інформаційний ресурс, який буде доступний усім громадянам України в будь-який час. При цьому, за словами П.ШИЛЬКА, інформація, опублікована на сайті, буде об`єктивною й оперативною. Він також запевнив, що новини, не зважаючи на проведення дострокових виборів, не будуть заангажованими. «Досвід незаангажованості в нас є, й ми будемо його зберігати», - сказав він.

Відео дня

Зі свого боку, генеральний директор «ГалаНет» Сергій ДЕНИСЕНКО зазначив, що головним завданням проекту є об`єднання аудиторії читачів газети «Обзор», слухачів «Гала радіо» і інтернет-користувачів. Крім того, за його словами, вводиться практика «діалогу» між редакцією та читачами «Обзора» на інтернет-сторінці.

При цьому учасники прес-конференції відмовилися назвати вартість нового проекту. Як зазначила директор «Телеграаф Інтерактив Медіа» Манон ван дер ЛІТ, всю необхідну інформацію можна дізнатись безпосередньо на новому сайті. При цьому, за її словами, з найпершого дня новий ресурс є таким, що окупається. «Проект окупається з найпершого дня своєї роботи», - сказала вона.