Представники молодіжних Зелених організацій з 23 європейських країн висловлять свій протест «візовій дискримінації». На сьогодні візовий режим є суттєвою перешкодою на шляху інтеграції України до світової спільноти. Зелені – проти такого стану речей! Ускладнена процедура отримання віз є штучним бар’єром між країнами. Лише відкриті кордони допоможуть налагодити стосунки між націями та зрозуміти культуру різних народів. Зелені – проти дискримінацій та утисків! Адже взаємовигідне інтенсивне міжнародне співробітництво може розвиватися у тому випадку, коли кордони є об’єднуючим чинником. Зелені – проти засилля бюрократизму у європейських органах влади! Зелена молодь – за демократичні процедури та перетин кордонів на законних підставах!

29 липня 2007 року на Майдані Незалежності відбудеться міжнародна Зелена акція. Мета якої – привернути увагу політиків національного та міжнародного рівня до проблеми візового режиму. Обмеження та перешкоди повинні бути подолані!

В акції братимуть участь країни-члени CDN (Мережа розвитку і підтримки країн Східної Європи), а саме: Сербія, Македонія, Німеччина, Білорусь, Молдова, Угорщина, Швеція, Великобританія, Італія, Іспанія та інш.

Відео дня

Початок о 16.00

Місце проведення – Майдан Незалежності,

біля будівлі Головпоштамту

Додаткова інформація:

8 067 402 79 66

8 044 279 63 17

Прес-служба ПЗУ