Голова Всеукраїнської молодіжної організації “Молодь – надія України” Вадим ГЛАДЧУК не виключає можливості звернутися до суду щодо водія, який навмисно скоїв наїзд на намет учасників акції протесту, в якому могли перебувати люди.

Як розповіла на прес-конференції в УНІАН постраждала внаслідок інциденту Альона КОРКІШКО, 24 липня в центрі Києва біля офісу Тендерної палати, де відбувається акція протест есту проти розкрадання державних коштів, в намет активістів Всеукраїнської молодіжної організації “Молодь - надія України” в’їхав легковий автомобіль Мерседес.

“24 липня я сиділа біля намету, під час мітингу під’їхав автомобіль на великій швидкості і навмисно в’їхав в намет”, - зазначила дівчина.

Відео дня

За її словами, водій вийшов з автомобіля і почав ображати її нецензурними словами та розірвав плакат, який був в руках дівчини.

Вона повідомила, що був викликаний наряд міліції. А.КОРКІШКО написала заяву в міліцію.

На запитання, як почуває себе дівчина, вона відповіла:” Зараз я у великому шоці і навіть буду звертатися за медичної допомогою”. Вона також зазначила, що ця машина приїжджає до Тендерної палати кожного дня.

В.ГЛАДЧУК розцінив інцидент як перешкоджання проведенню мітингу.