З 24 по 26 липня 2007 року в переддень Міжнародного дня молоді в місті Черкаси відбудеться Форум лідерів зелених молодіжних організацій України. У  Форумі візьмуть участь представники 15 областей країни.

Метою цього  молодіжного зльоту  є обговорення стану регіональної молодіжної політики, її ефективності та  участі в ній молодіжних організацій.

На порядок денний також винесені питання розвитку зелених молодіжних організацій, мотивація активістів та перспективи діяльності МОО.  

Відео дня

Форум відвідають: Голова Партії Зелених України Володимир Костерін, представники Партії Зелених України та адміністрації міста Черкаси - Дзюба Андрій Миколайович, депутат облради, Голова комісії з питань екології.

У ході проведення Форуму заплановані тренінги, лекції, ігри для роботи з наступних тем: молодіжна організація та напрямки її роботи - екологічна, суспільна, міжнародна. Організатори Форуму також включили в програму відвідування могили Тараса Шевченка в Каневі, щоб ушанувати  пам`ять великого письменника і  духовного наставника України. Логічним завершенням  Форуму стане  проведення акції в центрі міста Черкаси із залученням юних активістів та соратників зеленого екологічного  руху. 

Контактні особи:  Луговик Сергій (8-067-402-79-66)

                                Фоміна Ольга   (8-097-548-12-05)