До кінця 2007 року компанія DiaWest планує мати магазини у всіх регіонах України, довівши їх кількість до 80. Про це повідомив голова правління АТ «DiaWest - Комп’ютерній світ» Анатолій БАЛЮК сьогодні на прес-конференції в УНІАН.

Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, на сьогодні мережа магазинів «Комп’ютерній світ» покриває всі регіони України, окрім Одеської, Вінницької і Харківської областей. А.БАЛЮК відзначив, що вже найближчим часом буде відкрито магазин в Одесі, а до кінця року мережа магазинів буде присутня у всіх регіонах, а саме - в 55 містах України. В даний момент працює 63 салони-магазини «Комп’ютерній світ» у 45 містах.

Крім того, за словами А.БАЛЮКА, зараз компанія орієнтується на відкриття магазинів з торговою площею 100-150 кв. м. Це пов`язано з тим, що істотно розширюється продуктовий ряд.

Відео дня

У прес-релізі компанії наголошується, що в 2007 році DiaWest планує збільшити обсяг продажів на 32% - до 350 млн. грн.

Довідка УНІАН. Компанія DіaWest - одне з найвідоміших українських підприємств в галузі комп`ютерних технологій.

Головні напрями роботи компанії: роздрібна торгівля комп`ютерною і офісною технікою; виробництво комп`ютерних систем - від звичайних домашніх комп`ютерів до високопродуктивних спеціалізованих серверів; розробка і впровадження комплексних рішень для підприємств на базі «1С: Підприємство»; надання широкого спектру інтернет-послуг.