5 червня 2007 року Всеукраїнська громадська молодіжна організація «ЗЕЛЕНА МОЛОДЬ УКРАЇНИ» проводитиме акцію протесту біля посольства Сполучених Штатів Америки. В День захисту довкілля Зелена молодь України буде закликати конгрес та президента США ратифікувати Кіотський протокол.

Головна мета Кіотського протоколу (прийнятий у 1997 році, на основі Рамкової конвенції ООН про зміни клімату) зобов’язати країни-забруднювачі атмосфери обмежити та знизити викиди парникових газів. На сьогодні протокол ратифікували понад 120 країн світу. Сполучені Штати Америки до цього часу не впровадили положення Кіотського протоколу у своє законодавство, при цьому викидаючи в атмосферу найбільший об’єм СО2 порівняно з іншими країнами світу.

Зростаюча кількість природних аномалій, багатомільйонні збитки від них та тисячі людських жертв – наслідки змін клімату. Зелені переконані: зупинити глобальне потепління та врятувати планету від катастрофи ще можливо, для цього потрібні кардинальні зміни по відношенню до оточуючого природного середовища. Це стосується кожного і насамперед тих, хто приймає політичні рішення.

Відео дня

Початок акції об 15.00

Місце проведення: вул. Коцюбинського 10,

Додаткова інформація за телефоном: 279-63-17

Прес-служба ВГМО «ЗМУ»