Сьогодні благодійний фонд «Розвиток України» спільно з інформаційним агентством УНІАН презентували новий проект УНІАН-Здоров’я - інформаційний вісник з проблем охорони здоров’я.

Як повідомили на прес-конференції в УНІАН автори проекту, він включатиме інформаційну тематичну web-сторінку на сайті агентства, а також електронну версію, що поширюватимуться у режимі безкоштовної розсилки.

Директор фонду «Розвиток України» Анатолій ЗАБОЛОТНИЙ зауважив, що одна із причин системних проблем, що існують сьогодні в охороні здоров’я, полягає у недостатній поінформованості громадськості і недостатньому висвітленні ситуації. “Наше завдання – привернути увагу до питань охорони здоров’я, виховання відповідального ставлення до власного здоров’я, а також залучення експертів, громадськості, держави і бізнесу до вирішення системних проблем», - сказав він.

Відео дня

Передбачувані користувачі продукту – ЗМІ, громадські організації, що працюють у сфері охорони здоров’я, медичні вузи, Міністерство охорони здоров’я України, управління охорони здоров’я обласних і районних держадміністрацій, а також цсі, кого цікавлять проблеми охорони здоров’я.

Розділи ресурсу включають новини світової, всеукраїнської і регіональної медицини, статистичні дані, результати досліджень, тематичні рубрики, корисну інформацію, посилання, ради, анонси подій. Вісник виходитиме щотижня, сторінка сайту оновлюватиметься в режимі реального часу.

Довідка УНІАН. Корпоративний благодійний фонд «Розвиток України» є неприбутковою організацією, заснованою Групою СКМ 15 липня 2005 року. Бюджет фонду формується за рахунок коштів Компанії СКМ. Напрями діяльності фонду: сучасна освіта, здоров`я нації, культурне надбання.

Президент благодійного фонду «Розвиток України» - народний депутат України п’ятого скликання (фракція Партії регіонів) Рінат АХМЕТОВ.