Близько 2 мільйонів євро було вкладено в технічне переоснащення  і модернізацію  Ялтинського хлібзаводу за останні чотири роки. Це дозволило підприємству  в повному обсязі забезпечити  жителів  і гостей міста свіжим і  якісним хлібом  в широкому асортименті. Один з останніх проектів – введення нової сучасної лінії по випуску подових сортів хліба.

31 травня ЗАТ «Холдинг «Т і C» завершив черговий етап реконструкції на Ялтинському хлібзаводі ВАТ «Кримхліб». В рамках реконструкції на Ялтинському хлібзаводі   встановлена нова високотехнологічна лінія  по випуску подових сортів хліба. Тепер жителі і гості Ялти зможуть скуштувати смачні, а головне,  свіжі  хліби «Південний подовий», «Степовий подовий», «Курортний подовий» і батон «Кримський новий», виготовлені на Ялтинському  хлібзаводі. Раніше ці сорти хліба завозилися для місцевих жителів з інших міст  Криму.

Для випікання подових сортів  хліба на Ялтинському хлібозаводі встановлено сучасне тістороздільне устаткування,  змонтовано  вдосконалене устаткування для інтенсивного замісу, шафи для попередньої і  остаточної ферментації.

Відео дня

У реалізацію проекту ЗАТ «Холдинг «Т і С» інвестувало близько  200 тис. євро, зокрема на придбання устаткування і монтажні роботи, які тривали  з січня 2007 року. Потужність нової лінії  дозволить випікати до 20 тонн  подового хліба в добу, а  після її введення загальна потужність Ялтинського хлібзаводу зросте до 80 тонн хліба на добу.

Крім того, спеціальна технологія приготування хліба  на європейському устаткуванні  дозволить значно підвищити  якість  ялтинського хліба, поліпшити його смак і  зовнішній  вигляд,  збільшити терміни зберігання в  домашніх умовах. Завдяки оперативній доставці продукції в торгівлю  споживач завжди зможе купити улюблений хліб, не привезений за декілька десятків кілометрів, а щойно випечений на Ялтинському хлібзаводі.

ЗАТ «Холдинг «Т і С» приділяє особливу увагу технічному переобладнанню своїх підприємств з виробництва хліба. Зокрема, на Ялтинському хлібзаводі минулого року був проведений капітальний ремонт заводської котельні, печей для випікання формового хліба, встановлені нові печі для випікання булочних і кондитерських виробів, устаткування для інтенсивного замісу.   Крім того, Ялтинський хлібозавод був переведений на газове забезпечення всіх  технологічних процесів, що дозволило  зробити роботу підприємства ефективнішою і мінімізувати   викиди в атмосферу, таким чином,  сприяючи  захисту  навколишнього  середовища  курортного регіону.  На реалізацію  цих проектів за чотири останні роки ЗАТ «Холдинг «Т і С» інвестувало близько 2 мільйонів євро.  

*** ЗАТ «Холдинг «Т і C» -   один з найбільших операторів на ринку хліба і хлібобулочних виробів України.  Президентом ЗАТ «Холдинг «Т і С» є Слабовський Володимир Леонардович. Сьогодні  ЗАТ «Холдинг «Т і C»  управляє наступними виробничими підприємствами хлібопекарської галузі:  ВАТ «Кримхліб» (ТМ «Булкін»), ВАТ «Одеський коровай» (ТМ «Одеський коровай», ТМ «Духмяний хліб», ТМ «EURO», ) ЗАТ «Бахчисарайський хлібзавод», ТОВ «Білгород-  дністровська  Паляница», ТОВ «Котовський хлібзавод»,  а також  зернопереробне підприємство  ВАТ «Сімферопольський КХП». Загальна потужність підприємств  ЗАТ  «Холдинг «Т і C»  по випіканню хліба і хлібобулочних виробів складає близько 700 т на добу, муки  до - 500 т на добу.  Консолідований оборот  компанії в 2006 році  склав  близько 440 млн. грн.  (з ПДВ) ,   консолідований чистий  прибуток -    більше 10,0 млн. грн.

За додатковою інформацією звертайтеся:

ЗАТ «Холдинг «Т і С», менеджер зі зв`язків з громадськістю та пресою  Юлія Шейко – (044)  494-00-50. ВАТ «Кримхліб» - (0652) 44-10-12.