Консультаційна компанія Innoware запускає новий WEB-Site, присвячений ERP-консалтингу. Розробкою сайту займалася українська компанія Domino. Перший етап проекту, що містив у собі: підготовку концепції сайту, розробку графічного наповнення, а також змісту - зайняв 4 місяці. Наступні етапи створення сайту будуть пов’язані із збільшенням обсягу інформації та наданням додаткових послуг, таких як розрахунок повернення інвестицій в ERP-проекти(ROI), аналіз ефективності підприємств та відстеження стану поточних проектів компанії Innoware. 

На сьогодні, відвідувачам сайту вже доступна опція - ERP-калькулятор. За допомогою даного інструмента відвідувачі зможуть протягом декількох хвилин зробити приблизний розрахунок вартості ERP-проекту, та  одержати подальшу консультацію співробітників Innoware.  На сайті компанії  відкритий розділ «Статті», що  поєднує більшу частину аналітичних матеріалів підготовлених співробітниками компанії протягом 5 років. Опубліковані матеріали допоможуть  знайти відповіді на більшість питань, що лежать у сфері ERP-консалтингу.    

Дмитро Попінако, генеральний директор компанії Innoware: «Ми мали на меті, надання нового рівня сервісу на ринок, через створення для існуючих і потенційних клієнтів єдиного ВЕБ ресурсу. Так, наші клієнти, вже сьогодні зможуть  через сайт потрапити в систему підтримки користувачів, а згодом, відслідковувати стан свого проекту через зв`язок WEB-сайту  й внутріфірмової системи управління проектами.  Для потенційних клієнтів ми бажаємо надати максимум інформації, що стосується вибору, впровадження й експлуатації систем управління підприємством. Але показати ми це хочемо, не з погляду маркетингу або просування тієї або іншої платформи, а з погляду реального бізнесу, співвідношення стратегічних цілей компанії та впровадження ERP». 

Відео дня

 «Інтернет є одним із найважливіших інструментів маркетингових комунікацій. Але для його використання необхідний потужний WEB-ресурс, основою якого повинне бути зміст. Саме через це, наша компанія приділила максимум зусиль на підбір та підготовку матеріалів що публікуються». Говорить Біров Станіслав, маркетинг менеджер компанії Innoware. У мережі з`явиться 3 WEB- ресурси орієнтованих на: Україну(www.innoware.com.ua), країни східної Європи(www.innoware.ru) та країни західної й центральної Європи(www.innoware.com)