14 травня 2007 м. Київ. Ініціатива Компанії Воля щодо розширення переліку категорій громадян, яким надається грошова допомога на часткову оплату соціального пакету послуг аналогового кабельного телебачення з міського бюджету, знайшла підтримку Київської міської влади.

На виконання міської комплексної програми «Турбота» на 2006-2010 роки, затвердженої рішенням КМДА від 16.12.2005 року № 603/3064, та з метою посилення соціального захисту окремих категорій мешканців м. Києва, Киівською міською державною адміністрацією було затверджено Розпорядження № 531 від 5.05.2007 р.

Нагадаємо, що у минулому році вийшло Розпорядження КМДА під № 1437 „Про надання щоквартальної адресної матеріальної допомоги самотнім громадянам похилого віку, які мешкають в м. Києві, для часткової оплати вартості соціального пакету послуг аналогового кабельного телебачення у 2006 році”.

Відео дня

Зі свого боку, у тому ж році, компанія Воля встановила спеціальний тариф (на 50% меньший) для громадян, зазначених у Розпорядженні КМДА № 1437, а саме – це самотні пенсіонери, які проживають у м. Києві й знаходяться на надомному обслуговуванні в териториальних центрах соціального обслуговування пенсионерів та самотніх непрацездатних громадян.

В той же час компанією Воля було подано до КМДА лист з ініціативою щодо розширення переліку категорій громадян, яким би надавалася подібна грошова допомога.  Ця ініціатива врешті решт знайшла своє закріплення у Розпоряджені  КМДА № 531 від 8.05.2007 р.:

«Надавати щоквартально з 1.01.2007 до 31.12.2007 адресну грошова допомогу у розмірі 30 грн окремим категоріям мешканців м. Києва із числа пенсіонерів та одержувачів соціальної допомоги відповідно до Закону України «Про державну соціальну допомогу інвалідам з дитинства та дітям-інвалідам, розмір пенсійної виплати або допомоги яких не перевищує півторакратного розміру прожиткового мінімуму для осіб, які втратили працездатність, а саме:

- інвалідам війни;

- інвалідам першої групи;

- одиноким громадянам, які перебувають на обліку в районих територіальних центрах соціального обслуговування пенсіонерів».

Таким чином, беручи до уваги грошову допомогу на послуги аналогового кабельного телебачення в розмірі 30 гривень на квартал (10 гривень на місяць, що передбачено розпорядженням КМДА), і спеціальний тариф на соціальний пакет у розмірі 11 гривень (що встановлено компанією Воля для категорій громадян, зазначених у Розпоряджені КМДА № 531), витрати соціально незахищених верств населення на оплату вищезазначених послуг становитимуть не більше однієї гривні.

Компанія Воля — провідний провайдер телекомунікаційних послуг, що надає доступ до цифрових пакетів програм кабельного телебачення під торговою маркою Воля Преміум ТВ™ і високошвидкісний доступ до ресурсів Інтернет під торговою маркою Воля Бродбенд™. Висока швидкість Інтернет — до 38 Мбіт/сек без необхідності телефонної лінії. Широкий вибір різних планів підписки на цифрові пакети, на будь-який смак і вік. Більше 100 телепрограм у повному плані підписки.

Наталя Баш

Керівник відділу PR компанії ВОЛЯ

Тел./факс: 207-70-92

info@volia.com